Domeinnaam vrij?

controlTV.nl

Kunt u de aandacht niet meer trekken tot (potentiële) klanten? Investeert u nog in reclame folders die direct bij het oud papier verdwijnen? Of staat uw advertentie ergens waar nog vele andere staan en dus niet leesbaar?

Dan is controlTV.nl iets voor u!

controlTV.nl is een narrowcast oplossing voor ondernemers om interactief de aandacht onder de mensen te brengen! Door een digitale presentatie in uw onderneming of etalage te tonen kunt u de (potentiële) klanten direct informeren over uw werkzaamheden of huidige acties.

Het aanpassen van de inhoud werkt net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail!

Door gebruik te maken van het internet kunt u de informatie aanpassen na uw wens. Zo kunnen (wachtende) mensen geïnformeerd worden omtrent het laatste (locale) nieuws, file informatie de temperatuur of natuurlijk u eigen aanbod.

Daarbij zijn er diverse extra toepassingen mogelijk als verzenden van een sms bericht naar het scherm, die direct getoond wordt.

Met controlTV.nl kunt u klanten direct informeren omtrent het huidige aanbod, maar ook over bijvoorbeeld aanbiedingen voor de komende week.

Kortom, controlTV.nl biedt u de mogelijkheid om snel, eenvoudig en op een betaalbare manier uw (potentiële) klanten te informeren met informatie die u beheerd!

Voor extra informatie, neem contact op.